Kleinere borsten zonder zichtbare littekens

Op 15, 16 en 17 september 2016 wordt in Amsterdam een groot internationaal congres gehouden van de International Society of Dermatologic Surgery, waar meer dan 400 dermatologen en wetenschappers uit 20 landen aanwezig zullen zijn. Dokter Loek Habbema directeur van Medisch Centrum ’t Gooi, is de president van dit congres. Op vrijdag 16 september geeft hij een lezing over Tumescent Liposculpture, de door hem ontwikkelde en verfijnde methode van borstverkleining.

Een uitkomst voor veel vrouwen
Veel vrouwen hebben klachten als gevolg van te zware borsten, zoals pijn in de nek, rug en schouders. Toch is een borstverkleinende operatie onder algehele narcose met grote littekens en alle risico’s van dien een grote stap. In MC ’t Gooi met groot succes een andere methode toegepast: Pure Tumescent Liposculpture (liposuctie). Een veilige ingreep onder plaatselijke verdoving, waarbij er geen zichtbare littekens optreden. De vorm van de borsten blijft behouden, en de meeste vrouwen kunnen na een paar dagen weer naar hun werk.

Lees het gehele artikel: persbericht-kleinere-borsten-zonder-zichtbare-littekens_2016-09

Geef een reactie

*