Lezing Habbema “Breast reshaping with lipo-sculpturing” tijdens COSMEXCHANGE in Triëst

Breast Reshaping with lipo-sculpturing
Habbema geeft lezing over borstverkleining tijdens Cosmexchange 2017

Vrijdag 17 februari 2017 heeft dokter Loek Habbema een interactieve lezing gegeven met als titel “Breast reshaping with lipo-sculpturing techniques” tijdens het 2de internationale cybercongres COSMEXCHANGE in Triëst.

De lezing “Breast reshaping with lipo-sculpturing techniques” was niet alleen te volgen door de internationale professionals, wetenschappers en dermatologen die in Triëst bij elkaar waren, maar ook door de vele internationale collega’s die de conferentie live volgden via cyberspace. Het is de 2de keer dat het cybercongres COSMEXCHANGE is georganiseerd om de allerlaatste innovaties op het gebied van (cosmetische) dermatologie en chirurgie met elkaar te delen en ervaringen uit te wisselen.

Dokter Loek Habbema is één van de weinige medisch specialisten in Nederland die in zijn privé kliniek Medisch Centrum ’t Gooi borstverkleiningen uitvoert met behulp van Pure Tumescent Liposculpture (liposuctie of lipo-sculpturing) en wetenschappelijke publicaties hierover op zijn naam heeft. Deze methode voor borstverkleining is een veilige ingreep onder plaatselijke verdoving met goed resultaat. Doordat er enkel kleine steekjes in de borstplooi worden gemaakt, treden er geen zichtbare littekens op. De vorm van de borsten blijft behouden, en de meeste cliënten kunnen na een paar dagen weer naar hun werk.

Cybercongres Cosmexchange 2017

Dokter Loek Habbema: “Het is belangrijk om de laatste inzichten over deze techniek van borstverkleining met internationale collega’s te delen. Met mijn presentatie “Breast reshaping with lipo-sculpturing  techniques” tijdens dit congres hoop ik hier een bijdrage aan te hebben geleverd.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Medisch Centrum ’t Gooi.

 

Geef een reactie

*