Afscheid van zwembandjes en love-handles

Vervelende zwembandjes, love-handles, het hardnekkige buikje, wie wil daar niet van af? Zo met de zomer voor de deur is het een goed moment om daar iets aan te doen. Als sporten en verstandig eten niet helpen om deze vetophopingen te laten verdwijnen, kan Super Tumescent Liposculpture (liposuctie) onder plaatselijke verdoving, de oplossing zijn.

Medisch Centrum ’t Gooi staat klaar om u daarbij te helpen. Met de door ons toegepaste geavanceerde Super Tumescent Liposculpture (liposuctie) behandeling bent u binnen één behandeling van uw hardnekkige buikje, zwembandjes of love-handles af. Maak vandaag nog een afspraak voor een informatiegesprek om uw wensen en de mogelijkheden uitgebreid te bespreken met onze specialist, dokter Loek Habbema.

Hoe gaat de behandeling

De Super Tumescent Liposculpture (liposuctie) behandeling onder plaatselijke verdoving voor het weg zuigen van zwembandjes, het buikje of love-handles neemt enkele uren in beslag. Het te behandelen gebied wordt door de arts nauwkeurig afgetekend. Daarna wordt een speciale vloeistof met een verdovingsmiddel heel langzaam met uiterst subtiele naaldjes ingespoten. Na een rustperiode waarin de vloeistof zich verder verdeelt tussen de vetcellen kan vervolgens door de arts het vet worden weggezogen en het te behandelen gebied worden gemodelleerd.

Snel herstel

Meteen na de ingreep wordt u verbonden en krijgt u een elastisch band om, welke niet zichtbaar is onder uw kleding. Daarna kunt u naar huis. De verdoving werkt nog 12 tot 24 uur na, waardoor er weinig sprake is van napijn. De dag na de behandeling mag u alweer douchen en wandelen. En na een dag of drie kunt u meestal weer aan het werk. Dit is overigens wel afhankelijk van het aantal behandelde locaties en van de aard van uw werk.

Resultaat

Met Super Tumescent Liposculpture (liposuctie) kan het onderhuids vetweefsel qua volume flink teruggebracht worden. De verwijderde vetcellen kunnen niet meer terugkomen, waardoor de contourverandering blijvend is, de huid trekt zich bij jong en oud weer terug. Super Tumescent Liposculpture is een uitermate geschikte methode voor het veilig weghalen van plaatselijke vetophopingen, zoals zwembandjes, buikjes of love-handles en de huid.

Voor meer informatie 035 – 692 28 22 of info@mcgooi.nl of www.mcgooi.nl

 

Geef een reactie

*