onderkin liposuctie

Onderkin behandeling met liposuctie

Als het vet zich ophoopt onder de kin dan zakt de contour van de hals wat uit, vervaagt de kaaklijn en krijg je een onderkin. Veel mensen jong of oud hebben daar last van omdat de vorm van de kin belangrijk is voor het profiel van het gezicht. Met onze speciale liposuctie onderkinbehandeling bereiken we mooie resultaten. De onderkin vermindert sterk en de contouren van hals en kaaklijn worden verbeterd.

Onderkin hoe komt dat?

Op elke leeftijd kan vet zich ophopen in bepaalde delen van het gezicht, bijvoorbeeld in de onderkin en langs de kaaklijn. Als je ouder wordt komt daar nog bij dat in andere delen van het gezicht het vet juist weer afneemt, bijvoorbeeld op de jukbeenderen. Daarbij verslapt de huid ook nog eens waardoor deze meer gaat hangen. Zo ontstaan ongewenste vetophopingen onder de kin wordt de huid slap en ontstaat de hinderlijke onderkin.

Liposuctie behandeling helpt

Met de door Medisch Centrum ‘t Gooi gehanteerde liposuctie techniek  (Tumescent Liposculpture) verdwijnt de storende onderkin en worden de contouren van de kin en kaaklijn dankzij de lipolift sterk verbeterd. Het ongewenste vet in de onderkin wordt onder plaatselijke verdoving verwijderd. Door de  vetverwijdering neemt niet alleen het volume van de onderkin af, de huid trekt ook nog eens samen: de zogenaamde lipolift. Hierdoor wordt de huid weer strakker tegen de kin en hals getrokken. Zonder duidelijk zichtbare littekens kan deze weinig ingrijpende behandeling een fraaie verbetering van de onderkin worden bereikt. Pas wanneer ook de halsspieren verslapt zijn of er sprake is van een zeer groot overschot aan huid helpt de liposuctie behandeling onvoldoende en kan een operatieve halslift in aanmerking komen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze behandeling maak dan een afspraak om de wensen en mogelijkheden tijdens een uitgebreid informatiegesprek te bespreken met onze specialist dokter Loek Habbema. Bel ons op 035 692 28 22 of stuur een email naar info@mcgooi.nl

Kijk hieronder naar het filmpje van dokter Loek Habbema over de liposuctie behandeling van de onderkin.

Liposuctie behandeling onderkin – Medisch Centrum 't Gooi

Onderkin verminderen met liposuctie – Medisch Centrum 't GooiDoordat vet zich ophoopt onder de onderkin zakt de hals wat uit en vervaagt de kaaklijn. Die storende onderkin kan meestal mooi worden behandeld door het vet onder de onderkin te verwijderen. Dat doen we met de speciale Medisch Centrum 't Gooi liposuctie techniek. Meer informatie www.mcgooi.nl

Geplaatst door Medisch Centrum ‘t Gooi op woensdag 25 oktober 2017

 

 

Geef een reactie

*