Liposuctie bij mannen

Liposuctie bij mannen komt dat voor. Jazeker. Vijftien procent van de liposuctie behandelingen in onze kliniek betreffen mannen. Het gaat dan meestal over specifieke mannenproblemen zoals teveel vet op de buik, zwembandjes, borstvorming of een onderkin. Sommige mannen hebben bijvoorbeeld last van borstvorming. Dat zien we meestal niet  omdat mannen met borstvorming dat goed verborgen kunnen houden. Het maakt mannen onzeker als ze borsten hebben, wij hebben er een behandeling voor. Vaak bestaat de borstvorming namelijk uit vetweefsel, dat goed kan worden weggehaald met onze speciale liposuctie behandeling onder plaatselijke verdoving. Kijk hier naar het filmpje van dokter Loek Habbema over borstvorming bij mannen

Niet alleen ongewenste borstvorming, maar ook zwembandjes, teveel buikvet of een onderkin met onze speciale liposuctie techniek (Super Tumescent Liposculpture) onder plaatselijke verdoving kunnen wij u met één behandeling van het probleemgebied afhelpen. Meestal kunt u na een paar dagen rust weer aan het werk.

De behandeling; liposuctie bij mannen

De Super Tumescent Liposculpture (liposuctie) behandeling onder plaatselijke verdoving voor het wegzuigen van zwembandjes of love-handles, ongewenst vet in de borsten, het buikje of de onderkin neemt enkele uren in beslag. Het te behandelen gebied wordt nauwkeurig afgetekend. Daarna wordt een speciale vloeistof met een verdovingsmiddel heel langzaam met uiterst subtiele naaldjes ingespoten. Na een rustperiode waarin de vloeistof zich verder verdeelt tussen de vetcellen kan vervolgens door de arts het vet worden weggezogen en het te behandelen gebied worden gemodelleerd.

Snel herstel

Meteen na de ingreep wordt u verbonden en krijgt u een strakke elastisch band om.  welke niet zichtbaar is onder uw kleding. Noodzakelijk voor een snel en mooi herstel. Daarna kunt u naar huis. De verdoving werkt nog 12 tot 24 uur na, waardoor er weinig sprake is van napijn. De dag na de behandeling mag u alweer douchen en wandelen. En na een dag of drie kunt u meestal weer aan het werk. Dit is overigens wel afhankelijk van het aantal behandelde locaties en van de aard van uw werk. De elastische, welke niet zichtbaar is onder uw kleding, moet u 1 tot 2 weken dragen voor het beste resultaat.

Resultaat

Met Super Tumescent Liposculpture (liposuctie) kan het onderhuids vetweefsel qua volume flink teruggebracht worden. De verwijderde vetcellen kunnen niet meer terugkomen, waardoor de contourverandering blijvend is. De huid trekt zich bij jong en oud weer terug. Deze vorm van liposuctie  is daarom een uitermate geschikte methode voor het veilig weghalen van plaatselijke vetophopingen, zoals buikjes, zwembandjes, borstvorming of een onderkin.

Onderzoek vooraf

Voor alle behandelingen geldt dat het noodzakelijk is om eerst een gedegen onderzoek te doen en met de behandelend specialist, dokter Loek Habbema,  de mogelijkheden te bespreken. Bij de behandeling van de buik bijvoorbeeld is dit extra belangrijk omdat soms het vet niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant zit en dan niet kan worden weggehaald of dat er sprake is van een bolle buikspier, dan moet er bekeken worden of en op welke wijze het gewenste resultaat kan worden behaald.

Medisch Centrum ’t Gooi staat klaar om u te helpen. Maak vandaag nog een afspraak voor een informatiegesprek om uw wensen en de mogelijkheden uitgebreid te bespreken met onze specialist, dokter Loek Habbema.Voor meer informatie 035 – 692 28 22 of info@mcgooi.nl

Kijk hier het filmpje van dokter Loek Habbema over Liposuctie bij mannen. 

 

Geef een reactie

*