Lichaamscontouren verbeteren met lipofilling

Het eigen vetweefsel is in veel gevallen prachtig materiaal om lichaamscontouren te verbeteren en diepere rimpels op te vullen (Lipofilling) vooral bij toepassing in de diepere onderhuidse lagen. Bij lipofilling wordt lichaamseigen vet gebruikt als middel om op een bepaalde plaats meer onderhuids volume te creëren of bepaalde lichaamscontouren te accentueren, zoals in het gelaat (bijvoorbeeld opvullen wangen en lippen), in de borsten of in de billen.Lipofilling is een opvultechniek, een behandeling die we bij Medisch Centrum ‘t Gooi onder plaatselijke verdoving uitvoeren.

Het lichaamseigen vetlipolfilling-mc-gooi opvulling met eigen vetweefsel voor Lipofilling wordt verkregen door liposuctie. Het wordt weggehaald waar er plaatselijk een relatief dikkere vetlaag zit, zoals in de taille, op de buik, de heupen, de binnenzijde van de dijen en de knieën. Hierna wordt het verkregen vet gezuiverd en ingespoten op de gewenste plaats. Vroeger had Lipofilling vaak als nadeel dat het resultaat slechts tijdelijk was en de behandeling dus vaak herhaald moest worden. Met de huidige technieken die in Medisch Centrum ’t Gooi worden toegepast is het mogelijk om het vetweefsel zo aan te brengen dat het effect grotendeels blijvend is. Wij hebben vele jaren ervaring in Lipofilling en adviseren u graag.

Heeft u  vragen over lipofilling of wilt u weten wat lipofilling voor u kan betekenen? Maakt dan een afspraak voor een informatiegesprek in onze kliniek. De behandelend arts zal uitgebreid de behandelmogelijkheden met u doornemen en zo goed mogelijk antwoord geven op al uw vragen

Wilt u direct een afspraak voor een informatiegesprek neem dan contact met ons op 035 69 22 822, stuur een e-mail aan info@mcgooi.nl voor meer informatie.

Medisch Centrum ’t Gooi is sinds 1993 de privé-kliniek voor het verwijderen van vet, liposuctie, vetstapelingsziekten, lipoedeem, lipofillingborstverkleining met liposuctie, cellulite verwijderenhuidverjonging, verminderen van rimpels en littekens verwijderen.

Geef een reactie

*