Zwembandjes weg met liposuctie

Zwembandjes weg met liposuctie


Met de door ons toegepaste geavanceerde liposuctie (Super Tumescent Liposculpture) behandeling bent u binnen één behandeling van uw zwembandjes of love-handles af. Met eindelijk de lente in de lucht is het een goed moment om die hardnekkige vetophopingen aan te pakken. 

Wij helpen u met onze liposuctie behandeling graag van uw zwembandjes of love-handles af. Maak vandaag nog een afspraak voor een informatiegesprek om uw wensen en de mogelijkheden uitgebreid te bespreken met onze specialist, dokter Loek Habbema.

LIPOSUCTIE

De liposuctie (Super Tumescent Liposculpture) behandeling om de zwembandjes of love-handles te verwijderen gaat onder plaatselijke verdoving. De gehele behandeling neemt enkele uren in beslag. Het te behandelen gebied wordt door de arts nauwkeurig afgetekend. Daarna wordt een speciale vloeistof met een verdovingsmiddel heel langzaam met uiterst subtiele naaldjes ingespoten. Na een rustperiode waarin de vloeistof zich verder verdeelt tussen de vetcellen wordt vervolgens door de arts het vet weggezogen en het te behandelen gebied gemodelleerd.

VLOT HERSTEL

Meteen na de ingreep wordt u verbonden en krijgt u een elastisch band om, welke niet zichtbaar is onder uw kleding. Daarna kunt u naar huis. De verdoving werkt nog 12 tot 24 uur na, waardoor er weinig sprake is van napijn. De dag na de behandeling mag u alweer douchen en wandelen. En na een dag of drie kunt u meestal weer aan het werk. Dit is overigens wel afhankelijk van de aard van uw werk.

ZWEMBANDJES WEG

Met liposuctie (Super Tumescent Liposculpture) kan het onderhuids vetweefsel qua volume flink teruggebracht worden. De verwijderde vetcellen kunnen niet meer terugkomen, waardoor de contourverandering blijvend is, de huid trekt zich bij jong en oud weer terug. Super Tumescent Liposculpture is een uitermate geschikte methode voor het veilig weghalen van plaatselijke vetophopingen, zoals zwembandjes of love-handles.

Geïnteresseerd? Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak met dokter Loek Habbema 035 – 692 28 22 of stuur een email aan info@mcgooi.nl

Geef een reactie

*