Cellulite behandeling met subcisie

Cellulite behandeling met subcisie

Cellulite (cellulitis) is goed te verhelpen met een subcisie behandeling. Het is een effectieve methode om de cellulite echt te verminderen. Veel vrouwen herkennen het probleem van cellulite op de dijen en billen en willen graag van de bobbelige huid en putjes af. Er zijn vaak al vele behandelmethoden geprobeerd en die leveren meestal niet het verwachte resultaat op. Subcisie is een cellulite behandeling die duurzaam resultaat levert. 

Cellulite structureel probleem

Cellulite is een structureel probleem onder het huidoppervlak. Dat probleem wordt veroorzaakt door bindweefselstrengen die de huid verbinden met het onderliggend bindweefsel. Tussen de bindweefselstrengen hopen zich kussentjes van vet op die dan uitpuilen en het sinaasappel of matras effect geven. Als er niets aan dit probleem onder het huidoppervlak wordt gedaan zal de cellulite niet of nauwelijks verdwijnen.

Effectieve cellulite behandeling

Subcisie is een effectieve behandelmethode om cellulite (cellulitis) putjes te behandelen. Bij deze cellulite behandeling worden, onder plaatselijke verdoving, met subcisie de bindweefselstrengen doorgesneden. Hiervoor gebruiken wij een speciale NoKor®-naald, dat een scherp en afgeplat uiteinde heeft. Eenmaal onder de huid aangebracht wordt het snijvlak van de naald horizontaal gehouden en in een heen- en weergaande beweging worden de bindweefselstrengen onder het niveau van de huid doorgesneden. Als de bindweefselstrengen zijn losgemaakt veert de ingetrokken huid weer terug waardoor het ‘uitpuilen’ minder wordt en er een gladdere huid ontstaat.

Meer informatie

Bij Medisch Centrum ’t Gooi hebben we al vele jaren ervaring met subcisie als behandelmethode voor cellulite. Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie ga naar onze speciale pagina over de cellulite behandeling met subcisie of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak 035 -69 22 822 of stuur een email aan info@mcgooi.nl

 

Geef een reactie

*