Menopauze en ongewenst vet

Veel vrouwen die in de menopauze komen kennen het probleem: terwijl ze niets veranderen aan hun eet- en leefpatroon worden ze toch zwaarder.  Waarbij het vet zich  op bepaalde plaatsen meer ophoopt dan op andere plaatsen. De borsten worden bijvoorbeeld groter en zwaarder waardoor ze in de weg zitten, klachten kunnen geven of problemen met de kleding geven. De heupen nemen in omvang toe, of de buik of benen worden zo maar zwaarder en er ontstaan ongewenste vetophopingen. Liposuctie kan een uitkomst zijn voor het verwijderen van ongewenst vet tijdens de menopauze.

Kennelijk treden er onder invloed van de hormoonveranderingen gedurende de menopauze verschuivingen in de verdeling van het vetweefsel op. Deze ongewenste vetophopingen kunnen op een veilige en efficiënte manier worden verwijderd met onze speciale liposuctie behandeling (Super Tumescent Liposculpture) onder plaatselijke verdoving worden de ongewenste vetophopingen weggezogen. De verwijderde vetcellen kunnen niet meer terugkomen, waardoor de contourverbetering blijvend is. De huid trekt zich bij jong en oud namelijk weer terug. Deze vorm van liposuctie is uitermate geschikt voor het verwijderen van ongewenst vet dat mogelijk ontstaat tijdens de menopauze.

Wilt u meer weten over deze behandeling maak dan een afspraak om de wensen en mogelijkheden uitgebreid te bespreken met onze specialist Loek Habbema. Bel ons op 035 692 28 22 of stuur een email naar info@mcgooi.nl

Kijk hieronder naar het filmpje van dokter Loek Habbema over Menopauze en ongewenst vet.

 

Geef een reactie

*