Loek Habbema reikt Karl Koller Award uit

Dokter Loek Habbema heeft afgelopen weekend tijdens de Annual Meeting van de Austrian Academy of Cosmetic Surgery and Medicine (AACSM) de Karl Koller Award uitgereikt. De Karl Koller Award is voor een arts die een bijzondere bijdrage levert op het vakgebied van Tumescente Lokale Anesthesie. Tumescente Lokale Anesthesie is de speciale techniek van plaatselijke verdoving die o.a. wordt toegepast bij liposuctie. Habbema overhandigde deze bijzondere Award aan zijn vakgenoot Matthias Sandhofer. Sandhofer heeft een privé-kliniek voor o.a. lipoedeem in Oostenrijk. De Award werd voor de laatste keer uitgereikt in 2015. Toen ontving Loek Habbema de Karl Koller Aaward voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van de Tumescente Lokale Anesthesie.  In Wenen had hij  de eer om de Karl Koller Award uit te reiken aan  Matthias Sandhofer.

Voor meer informatie: info@mcgooi.nl

Geef een reactie

*