Informatiegesprek belangrijk

Bij Medisch Centrum ‘t Gooi vinden we een uitgebreid persoonlijk informatiegesprek voorafgaand aan een cosmetische behandeling zeer belangrijk. Samen met met de (potentiële) client komen we zo tot de juiste (mogelijke) behandeling. Het informatiegesprek bij Medisch Centrum ‘t Gooi wordt altijd gevoerd met de behandelend arts, dokter Loek Habbema, dermatoloog en specialist op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Hij is een internationale autoriteit op het gebied van de cosmetische dermatologie en cosmetische chirurgie, in het bijzonder voor liposuctie en lipoedeem behandelingen.

Dokter Loek Habbema neemt voor iedere cliënt uitgebreid de tijd om de specifieke problemen en wensen te bepalen en uit te leggen wat de mogelijke behandelmethodes zijn, ook zal hij uitleg geven over mogelijke behandelingen die niet door onze privé-kliniek worden uitgevoerd. Om teleurstellingen te voorkomen zal hij ook  aangeven wat een reële verwachting is voor de resultaten van de behandeling, wat de voor- en nadelen zijn en hoe de behandeling verloopt. Met als resultaat een advies op maat voor de specifieke wens of problematiek omdat er voor ieder probleem of wens vaak meerdere behandelmogelijkheden zijn.

Het doel van het informatiegesprek is dat de cliënt na afloop van het gesprek met dokter Loek Habbema alles weet over de mogelijkheden om tot een goed besluit te komen. Bekijk hier de video met de toelichting van Loek Habbema op het informatiegesprek en waarom het zo belangrijk is. Wilt u direct een afspraak voor een informatiegesprek neem dan contact met ons op 035 69 22 822, stuur een e-mail aan info@mcgooi.nl voor meer informatie.

Medisch Centrum ‘t Gooi is sinds 1993 de privé-kliniek voor het verwijderen van vet, liposuctie, vetstapelingsziekten, lipoedeem, lipofilling, , borstverkleining met liposuctie, cellulite verwijderenhuidverjonging, verminderen van rimpels en littekens verwijderen.

 

 

 

2 reacties

Geef een reactie

*