Eerste ICE AESTHETIC® Cryolipolyse kliniek in Nederland

Medisch Centrum ’t Gooi biedt als eerste in Nederland de ICE AESTHETIC® Medische Cryolipolyse  behandeling aan. De ICE AESTHETIC® Medische Cryolipolyse zonder verdoving is een behandeling die gebruik maakt van vetbevriezing.  Deze methode is, indien de goede apparatuur wordt gebruikt, effectief voor het verminderen van kleine ophopingen plaatselijk ongewenst vet.

Onze privékliniek is al jarenlang de specialist voor het verwijderen van ongewenst vet onder andere met Liposuctie onder plaatselijke verdoving (Tumescent Liposculpture). Na uitgebreid onderzoek hebben we besloten om Cryolipolyse toe te voegen aan onze behandelingen tegen ongewenst vet en te kiezen voor een samenwerking met ICE AESTHETIC®.

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse – ook wel ‘vetbevriezing’ genoemd – is een behandeling voor het verwijderen van plaatselijk vet door het bevriezen van vetcellen. Er is geen verdoving of narcose voor nodig. Het is ontwikkeld omdat wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan andere celtypen. Door bevriezing tijdens de cryolipolyse behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd en vernietigd zonder dat het omliggende weefsel beschadigd raakt. Het verwijderen van deze vetcellen doet het lichaam, na een aantal weken, zelf.

Samenwerking ICE AESTHETIC®

Er zijn verschillende methoden beschikbaar voor Cryolipolyse behandelingen. Wij hebben er na een uitgebreid onderzoek voor gekozen om ons aan te sluiten bij het netwerk van ICE AESTHETIC®, een Europese organisatie gespecialiseerd in medische Cryolipolyse. Zij hebben een uitstekende reputatie vanwege de hoge kwaliteit van de apparatuur en de ervaring van veel deskundige artsen met meer dan 20.000 behandelingen per jaar.

Meer informatie

Voordat we een cliënt behandelen is er altijd een informatiegesprek met de arts. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen en verwachtingen door en geven we uitgebreide informatie over de verschillende behandelingen om plaatselijk vet te verwijderen, hun voor- en nadelen, de risico’s en geven een advies welke behandelmethode voor u het meest effectief kan zijn. Als u meer informatie wilt of een informatiegesprek over het verwijderen van ongewenst vet dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

 

 

een reactie

Geef een reactie

*