Menopauze en ongewenst vet

Veel vrouwen die in de menopauze komen kennen het probleem: terwijl ze niets veranderen aan hun eet- en leefpatroon worden ze toch zwaarder.  Waarbij het vet zich  op bepaalde plaatsen meer ophoopt dan op andere plaatsen. De borsten worden bijvoorbeeld groter en zwaarder waardoor ze in de weg zitten, klachten kunnen geven of problemen met de kleding geven. De heupen nemen in omvang toe, of de buik of benen worden zwaarder en er ontstaan ongewenste vetophopingen.

Wij bieden mogelijk uitkomst voor het verwijderen van ongewenst vet met onze geavanceerde Liposuctie (Super Tumescent Liposculpture) behandeling of als het om kleinere  vetophopingen gaat met de ICE AESTHETIC Medische Cryolipolyse behandeling.

Welke behandeling voor u het meest geschikt is bepalen we samen tijdens het uitgebreide informatiegesprek met onze specialist, dokter Loek Habbema.

Liposuctie

Kennelijk treden er onder invloed van de hormoonveranderingen gedurende de menopauze verschuivingen in de verdeling van het vetweefsel op. Deze ongewenste vetophopingen kunnen op een veilige en efficiënte manier worden verwijderd. Hiervoor bieden wij twee behandelingen aan,  de speciale liposuctie behandeling (Super Tumescent Liposculpture) onder plaatselijke verdoving waar het ongewenste vet wordt weggezogen. De verwijderde vetcellen kunnen niet meer terugkomen, waardoor er een blijvende contourverbetering ontstaat. De huid trekt zich bij jong en oud namelijk weer terug. Deze vorm van liposuctie is uitermate geschikt voor het verwijderen van ongewenst vet dat mogelijk ontstaat of is ontstaan tijdens de menopauze.

Cryolipolyse – vetbevriezing

Bij Cryolipolyse zonder verdoving, is een behandeling voor het verwijderen van plaatselijk vet door het bevriezen van vetcellen. Er is geen verdoving of narcose nodig. Het is een methode die gebaseerd is op wetenschappelijke onderzoeken die hebben aangetoond dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan andere celtypen. Door bevriezing tijdens de cryolipolyse behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd en vernietigd zonder dat het omliggende weefsel beschadigd raakt. Het verwijderen van de beschadigde vetcellen doet het lichaam, na een aantal weken zelf.

Ongewenst vet weg

Wilt u meer weten over deze behandelingen en bespreken wat voor u het meest geschikt is maak dan een afspraak om de wensen en mogelijkheden uitgebreid te bespreken met onze specialist Loek Habbema. Bel ons op 035 692 28 22 of stuur een email naar info@mcgooi.nl

Filmpje over menopauze

Kijk hieronder naar het filmpje van dokter Loek Habbema over de Menopauze en ongewenst vet en de liposuctie behandeling.

 

Geef een reactie

*