Vetbevriezing tegen ongewenst vet

Vetbevriezing zonder verdoving is een behandeling die  effectief is voor het verwijderen van plaastelijk vet door het bevriezen van vetcellen. We zijn al jarenlang de specialist voor het verwijderen van ongewenst vet met bijvoorbeeld Liposuctie onder plaatselijke verdoving (Tumescent Liposculpture). Vetbevriezing zonder verdoving hebben we als behandeling toegevoegd. Omdat het zeer belangrijk is dat er kwalitatieve apparatuur wordt gebruikt door medische professionals hebben wij als partner gekozen voor de ICE AESTHETIC® Medische Cryolipolyse. De ICE AESTHETIC® Medische Cryolipolyse – zonder verdoving is een behandeling die op een professionele manier vetbevriezing toepast. Bij ons is er altijd eerst een uitgebreide informatiegesprek met de arts voordat we een behandeling doen.

Wat is vetbevriezing?

Cryolipolyse – ook wel ‘vetbevriezing’ genoemd – is een behandeling voor het verwijderen van plaatselijk vet door het bevriezen van vetcellen. Er is geen verdoving of narcose voor nodig. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan andere celtypen. Door bevriezing tijdens de cryolipolyse behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd en vernietigd zonder dat het omliggende weefsel beschadigd raakt. Het verwijderen van deze vetcellen doet het lichaam, na een aantal weken, zelf.

ICE AESTHETIC® vetbevriezing

Er zijn verschillende methoden beschikbaar voor deze Cryolipolyse behandelingen. Wij hebben er na een uitgebreid onderzoek voor gekozen om ons aan te sluiten bij het netwerk van ICE AESTHETIC®, een Europese organisatie gespecialiseerd in medische Cryolipolyse. Zij hebben een uitstekende reputatie vanwege de hoge kwaliteit van de apparatuur en de ervaring van veel deskundige artsen met meer dan 20.000 behandelingen per jaar.

Meer informatie

Voordat we een cliënt behandelen is er altijd een informatiegesprek met de arts. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen en verwachtingen door en geven we uitgebreide informatie over de verschillende behandelingen om ongewenst vet te verwijderen, hun voor- en nadelen, de risico’s en geven een advies welke behandelmethode voor u het meest effectief kan zijn. Als u meer informatie wilt of een informatiegesprek over het verwijderen van ongewenst vet dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

 

 

Geef een reactie

*