Nieuwe locatie: Bergman Clinics Hilversum

Medisch Centrum ‘t Gooi heeft zich na 25 jaar aangesloten bij Bey by Bergman Clinics in Hilversum. Bergman Clinics is een professionele en deskundige organisatie en dokter Loek Habbema en zijn team is verheugd dat ze de werkzaamheden daar kunnen voortzetten. Vanaf nu worden alle behandelingen in de Bergman Clinics vestiging aan de Marathonweg 1 in Hilversum uitgevoerd.

Bey by Bergman Clinics

Dokter Loek Habbema is de autoriteit op het gebied van de cosmetische dermatologie en cosmetische chirurgie, in het bijzonder voor liposuctie en lipoedeem behandelingen. De afgelopen 25 jaar behandelde hij veel patiënten in zijn privé-kliniek Medisch Centrum ’t Gooi waar hij oprichter en directeur van was. Nu zet hij zijn praktijk voort vanuit de Bergman Clinics in Hilversum.

U kunt bij dokter Loek Habbema terecht voor onder andere het verwijderen van vetvetstapelingsziekten, lipoedeem, lipofillingliposuctie, cryolipolyse (vetbevriezing) borstverkleining, cellulite verwijderenhuidverjonging, verminderen van rimpels, en littekens verwijderen. 

Dokter Loek Habbema en zijn team zien er naar uit u op de nieuwe locatie, Bergman Clinics, Marathon 1, 1231 PA Hilversum te verwelkomen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 035 – 35 69 22 822 of per mail info@mcgooi.nl

 

 

 

Geef een reactie

*