Nieuwe locatie: Bey by Bergman Clinics Hilversum

Medisch Centrum ‘t Gooi heeft zich na 25 jaar aangesloten bij Bey by Bergman Clinics in Hilversum. Bey by Bergman Clinics is een professionele en deskundige organisatie en dokter Loek Habbema en zijn team is verheugd dat ze de werkzaamheden daar kunnen voortzetten. Vanaf nu worden alle behandelingen bij Bey by Bergman Clinics aan de Marathonweg 1 in Hilversum uitgevoerd.

Bey by Bergman Clinics

Dokter Loek Habbema is de autoriteit op het gebied van de cosmetische dermatologie en cosmetische chirurgie, in het bijzonder voor liposuctie en lipoedeem behandelingen. De afgelopen 25 jaar behandelde hij veel patiënten in zijn privékliniek Medisch Centrum ’t Gooi waar hij oprichter en directeur van was. Nu zet hij zijn praktijk voort vanuit Bey by Bergman Clinics in Hilversum. U kunt bij dokter Loek Habbema terecht voor onder andere liposuctie, lipoedeem en injectables.

Dokter Loek Habbema en zijn team zien er naar uit u op de nieuwe locatie, Bey by Bergman Clinics, Marathon 1, 1213 PA Hilversum te verwelkomen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen:
U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 088 9000 535 of via info@mcgooi.nl.

 

Geef een reactie

*