Algemene zaken

Voor specifieke vragen kun u terecht bij Bey by Bergman Clinics 088 9000 535

Ben ik hiervoor verzekerd?

In zijn algemeenheid worden de kosten van cosmetische ingrepen niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Wat houdt het informatiegesprek (consult) in?

Het doel van het informatiegesprek is om u zo duidelijk, uitgebreid en objectief mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden en verwachtingen van de diverse behandelingen. Ook eventuele behandelingen die voor u geschikt zouden zijn, doch niet in onze kliniek worden uitgevoerd, zullen worden besproken. Het gesprek met uw specialist is dan ook geheel vrijblijvend. Indien u er hierna toch nog vragen heeft, kunt u kosteloos een tweede gesprek aanvragen of telefonisch uw vragen bespreken.

Wat zijn de kosten van een informatiegesprek?

Het informatiegesprek kost 40 euro en duurt gemiddeld zo’n 40 minuten.
De kosten voor een informatiegesprek over haartransplantatie zijn 70 euro. Dit betreft een consult waarbij u zowel een haarspecialiste als de specialist die de transplantatie verricht uitvoerig spreekt. Die gesprek duurt ongeveer 60 minuten.

Moet ik opgenomen worden?

Na behandeling in Medisch Centrum ‘t Gooi kunt u meteen naar huis. Maar natuurlijk zullen wij u ook tijdens de herstelperiode met zorg en deskundigheid begeleiden, en zijn wij altijd telefonisch bereikbaar op de nummers die wij u na de ingreep meegeven. Afhankelijk van de behandeling komt u (een paar keer) terug voor een controlebezoek.

Moet ik onder narcose?

Nee, u hoeft niet onder narcose. De ingrepen in Medisch Centrum ‘t Gooi vinden in overleg met de patiënt onder plaatselijke verdoving plaats.

Wat zijn de risico's van een cosmetische ingreep?

Bij elke ingreep bestaat er altijd een kans op complicaties. Het gaat dan bijvoorbeeld om een infectie of nabloeding, en littekens genezen soms minder mooi. De kans op een complicatie is echter bijzonder klein. De ingrepen in Medisch Centrum ‘t Gooi vinden plaats onder plaatselijke verdoving; dat betekent dat u niet te maken heeft met de mogelijke nadelige gevolgen van een algehele narcose.

Een ander risico is een tegenvallend eindresultaat. Om teleurstellingen te voorkomen zullen alle mogelijkheden maar vooral ook alle beperkingen van tevoren uitgebreid met u worden besproken. Zo weet u precies wat u kan en mag verwachten van de behandeling.