MC Gooi

Wat houdt een cryo behandeling in?

Geplaatst op

Veel mensen zijn niet helemaal tevreden met hoe hun lichaam eruitziet. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden als je bepaalde correcties aan je lichaam wilt laten doen. Denk bijvoorbeeld aan plastische chirurgie, injectables of fillers. Wist je echter dat het ook mogelijk is om bepaalde correcties aan te brengen zonder injecties of chirurgische behandeling? Dat is mogelijk met behulp van de cryo behandeling. Ben je benieuwd hoe deze behandeling werkt? Wij vertellen je er meer over!

Wat is er allemaal mogelijk met een cryo behandeling?

Met een cryo behandeling is het mogelijk om diverse lichaamszones te behandelen. Zo is het onder meer mogelijk om een facelift te realiseren met behulp van de cryo behandeling. Met de behandeling kan men wallen verminderen en de huid liften. Maar ook is het mogelijk om rimpels of een dubbele kin te verminderen. Of wat dacht je bijvoorbeeld van het verminderen van cellulitis? De behandeling kent ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Om vergelijkbare resultaten te behalen moest je voorheen vaak een chirurg inschakelen, maar met de komst van deze behandeling is dat niet langer het geval.

Hoe verloopt de cryo behandeling?

Bij een cryo behandeling wordt onder meer elektroporatie gebruikt om de huidcellen kort te openen. Vervolgens wordt elektrostimulatie gebruikt om ervoor te zorgen dat huideigen stoffen worden opgenomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ervoor te zorgen dat de huid meer hyaluronzuur opneemt. Dit zorgt ervoor dat de huid er beter uit komt te zien, waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Zo kent de cryo behandeling nog veel meer mogelijkheden. Vaak is na één behandeling al resultaat te zien, maar zijn er meer behandelingen nodig voor het allerbeste resultaat. De specialist kan gedurende het intakegesprek inschatten hoeveel behandelingen er nodig zijn om goede resultaten te bereiken.

Conclusie

Een cryo behandeling is een relatief nieuw type behandeling waarmee het mogelijk is om het lichaam te corrigeren zonder chirurgische behandeling of injecties. Door middel van elektroporatie is de huid in staat om de huideigen stoffen op te laten nemen zonder dat er een injectienaald aan te pas komt. Zo is het mogelijk om allerlei resultaten te realiseren, waaronder een facelift.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een website vol leuke blogs waarin we je op de hoogte brengen van interessante trends en onderwerpen uit de wereld van de cosmetica. Blijf ons volgen!

Contactgegevens

Via info @ mcgooi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden